Kuhinje Schüller po izjemno konkurenčnih cenah

Podjetje Schüller je leta 1965 ustanovil gospod Otto Schüller. Vodenje so leta 2003 prevzeli Markus Schüller, Max Heller in Manfred Niederauer. Okoli 1170 zaposlenih letno proizvede 95000 kuhinj narejenih po naročilu za znanega kupca. Kuhinje so narejene v Nemčiji in so okolju prijazne.

Schüller je vedno korak pred konkurenco, tako oblikovno, kot tehnološko in vedno razvija nove rešitve, ki pripomorejo k funkcionalnosti in zadovoljstvu uporabnikov. Schüller pomeni prihodnost kuhinje. Schüller kuhinje za življenje.

Lahko si ogledate tudi zbirko:

Schüller Katalog kuhinj 2022
Schüller Easy&Clean Utility

Schüller Novosti
Schüller Certifikati

Izjemno ugodna odprodaja eksponatov kuhinj

Ugodna odprodaja eksponatov kuhinj pri Studiu Novak vam omogoča, da si ugodno zagotovite moderno opremo kuhinje, naj bodo to udobni kuhinjski stoli, kuhinjske nape in armature ali usklajene jedilne mize in stoli po meri. Za lažje odločanje pri ustrezni izbiri kuhinjske opreme vam nudimo tudi brezplačen 3D izris kuhinje po meri, poleg tega pa vam po želji lahko izbrano vrhunsko nemško kuhinjo tudi dostavimo in zmontiramo. S pomočjo akcijske odprodaje eksponatov kuhinj si torej lahko zagotovite vašo sanjsko moderno kuhinjo za nizko ceno že danes! Čiščenje kuhinje ter kuhinjske opreme pa je izjemno enostavno, z malo truda ter ustreznega občasnega čiščenja pa bo vaša moderna kuhinja tudi čez leta videti kot nova!