Indukcija segreje dno vaše posode, da voda hitro zavre

IndukcijaIndukcija pomeni tehnologijo, ki ustvarja toploto v samem dnu posode. Indukcija tako omogoči, da pride do vretja vode v najkrajšem možnem času. Prednost indukcije je tudi to, da se zelo hitro odzove na spremembe moči, ki jih lahko poljubno nastavljate. V našem podjetju smo mojstri za kuhinje. Z vrhunsko opremo za kuhinje poskrbimo, da vam bo v kuhinji, ki je eden od osrednjih prostorov vsakega doma, kar čim bolj udobno in da vam bo na razpolago kar čim bolj moderna tehnologija. Naše pečice so tako opremljene s funkcijo pirolize. Gre za sistem samočiščenja, na podlagi katerega bo nadležno čiščenje pečice, kakršnega smo bili vajeni v preteklosti, za vedno pozabljeno. Seveda poskrbimo tudi za to, da bosta pranje in sušenje perila kar najbolj ekonomična, enostavna in prijetna. Naši pralni stroji in sušilni stroji so gotovo najboljši na tržišču. Poleg tega pa so pralni stroji in sušilni stroji pri nas cenovno ugodni. Če boste imeli srečo, boste v našem razstavnem prostoru naleteli na odprodajo kuhinj in mogoče boste tako lahko ugodno kupili vaše sanjske mize in stole.

Indukcija je ena izmed mnogih modernih tehnologij

Indukcija je le ena od številnih modernih tehnologij, s katerim so opremljeni naši aparati, kot so denimo štedilniki, pečice, sušilni stroji in pralni stroji. Celo pri enostavnih netehnoloških izdelkih, kot so denimo mize in stoli, smo pozorni, da so izdelani v skladu z najnovejšimi modernimi smernicami. Pri nas lahko tako kupite najboljše pralne stroje, sušilne stroje ter mize in stole v skladu z najsodobnejšimi dizajni. Ker prodajne programe zelo hitro menjamo,  je pri nas pogosto na sporedu odprodaja kuhinj, tako da lahko te izvrstne mize in stole dobite po še posebej ugodnih cenah.

Naj gre za aparate ali mize in stole: vedno se potrudimo!

Ker ponujamo najboljšo nemško kvaliteto, je tudi odnos do naših strank najboljši. Nemci posvečajo veliko pozornost podrobnostim, zato je bilo v naše izdelke vložene veliko energije ne gleda na to ali gre za enostavne mehanske izdelke ali pa tehnološke proizvode, kot so pralni stroji, sušilni stroji ali štedilnik z indukcijo.

Povpraševanje

Ime: *
E-pošta: *
Telefonska številka:
Sporočilo:
Varnostna koda: captcha
Prepišite kodo: *
Seznanjen sem in se strinjam s politiko zasebnosti.*