GRAFIČNO OBLIKOVANJE SPLETNE STRANI CENIK

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Studio Novak. Novak d.o.o. iz Ljubljane. 3D izris kuhinje po vaših željah.

Grafično oblikovanja spletnih strani cenik

Grafično oblikovanje cenik je težko dobiti. Cena se določa glede na zahtevnost projekta. Lahko pa določimo kje je spodnja meja pri kateri se začnejo cene za grafično oblikovanje. Grafično oblikovanje spletne strani je v sklopu grafičnega oblikovanja celostne podobe podjetja. Tako, da zajema oblikovanje spletne strani kot tudi oblikovanje tiskanih medijev. Začenši z grafičnim oblikovanjem računa, ponudbe, poslovne vizitke, marketinškega materiala in ostalih tiskovin, ki jih ima podjetje. Oblikovanje internetne strani grafično je v sklopu CGP podjetja in postavitve intuitivne spletne strani. Ocena vrednosti za grafično oblikovanje se gibljejo v razponu od nekaj 100€ pa vse do nekaj 1000€. Odvisno je od zahtevnosti projekta in želja naročnika. Nikoli pa ni dobro pozabiti na tistega, kateremu je oblikovanje namenjeno. Če je grafično oblikovanje spletne strani narejeno optimalno se denar ne troši po nepotrebnem, hkrati pa je internetna stran dovolj dobra, da je prepoznana.

Vsisi
 
Studio Novak

Izberite studio Novak za vaše vsakdanje življenje Novak d.o.o.

V podjetju Novak d.o.o. iz Trzina se prilagajamo željam in potrebam trga z najnovejšimi tehnologijami. Ponudbo imamo razdeljeno na dva področja in sicer na opremo za kuhinje in velike ter male gospodinjske aparate, ki so nepogrešljivi v vsaki kuhinji. Naš moto je v vsaki slovenski kuhinji naj služi izdelek Studia Novak. Za lažji izbor in pregled vam nudimo spletno trgovino kjer vas od novega aparata ločijo samo trije kliki. V primeru, da kupujete ali prenavljate kuhinjo pa naredimo 3D izris kuhinje. Pri izrisih manjka samo še vonj po sveže pečenem kruhu, vse ostalo je kot v realnem svetu.

 

Grafično oblikovanje spletne strani

Vas zanima zakaj je pri oblikovanju spletne strani prelitega toliko črnila in kakšni so trendi pri dizajnu spletne strani? Oblikovana zasnova internetnih strani je ustvarjanje naročnikove internetne osebne izkaznice. Kako bi bilo, če gorimo o naravni, ekološko pridelani in zdravi hrani spletna stran pa bi vsebovala rjavo in črno barvo ter bila polna kričeče rdečih odtenkov? Izdelava spletne strani grafično oblikovanje je zato premišljen proces za oblikovalca in naročnika, ki pripravljata spletno stran za ciljnega kupca. Veliko je že ustvarjenih predlog, katere potrebujejo dopolnitev in prilagoditev na CGP podjetja in ponujajo tehnične rešitve tako za grafično oblikovanje kot intuitivnost spletne strani.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani DobitIzdelava spletne strani Eko čiščenjeIzdelava spletne strani ElectraintelIzdelava spletne strani Melodija MengešIzdelava spletne strani EurizontIzdelava spletne strani Zelena streha

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.