logo novak

Naročnik Novak d.o.o., Trzin

Primarna dejavnost podjetja je prodaja vrhunskih nemških kuhinj Schüller, jedilnih miz in stolov ter gospodinjskih aparatov različnih proizvajalcev.

 

 Novak domovOptimizacija in izdelava poceni spletne strani

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja. Na vseh brskalnikih zagotavljamo nemoteno delovanje spletne strani, ne pa tudi oblikovno enotnost.

 

 Izdelava spletnih strani in aplikacij, Ljubljana

Naročnik Novak d.o.o. se je odločil za postavitev spletne strani in izdelavo spletne strani, ki je postavljena na CMS-u internega razvoja. Izdelava spletnih strani in aplikacij poteka hitro in kvalitetno, prav tako kot seo optimizacija spletnih strani.  Optimizacija spletne strani poteka tako off-site kot on-site. Večinoma se izvaja off-site optimizacija spletne strani, s pomočjo portala vsi.si in ostalih podpornih spletnih strani.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/ 
http://www.internetni-marketing.si/ 
E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Izdelavo spletne strani so nam zaupali še:

Izdelava spletne strani Kuhinje ErjavecIzdelava spletne strani EVJ ElektropromIzdelava spletne strani Moby DickIzdelava spletne strani SkittiIzdelava spletne strani SenseIzdelava spletne strani Avtoservis Total